new born babies

My dear friend, Windy, delivered a cute baby boy just few hours ago…it’s a nice moment not only for the parents but also me. Last 1st May, my dear Aidiina, also delivered twin girls…sooo small and cute…Last 5th June, my dear Dini, delivered sweet baby girl…really looks like her father..but then the skin looks like her mother…(duuh No, kenapa juga gak kayak laki lo semua..hihihihi)

Lagi-lagi, gue turut bahagia, seneng banget ngeliat temen-temen gue senyum teruus ditengah rasa lelah mereka…apalagi gue cukup mengenal mereka dari sejak mereka masih anak sekolahan…gak nyangka yaa temans, kita udah sampai pada bagian ini, cerita hidupnya…

Tunggu cerita-cerita yang akan datang yaa..semoga aja masih bisa gue tuliskan disini.

Advertisement