KULIAH

Waah udah lama yaaa kangen juga…abis blog gue lama2 bapuk, mana error melulu…hmmm..long time gak nulis2 kangen juga, karena gue bener on troubles…so many things I should think about…It’s hard for me to survive…I didnt find any way.

Masuk deh gue didunia orang beneran…;)

One thing I’ve to say for my loving friend…U Go Girl….gurumu bangga(tapi skarang kayaknya gue deh yang dilema) ;pRasannya kayak jaman kuliah lagi…hmmm apa sma??Keren…ternyata ngebuat hidup gue menjadi lebih hidup bisa juga tanpa harus menjadi part of the actress.

Last 28 November 2004…someone showed something which the first thing happened in my life.It’s a beautiful life…kenapa susah yaa menjadi manusia yang pintar bersyukur??Selalu deh ditulisan yang bgitu positif selalu ada sedikit negatif…ini cara gue survive kali yaaa…I’ll be better than this…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s